La Turbie-ban található ingatlan

La Turbie egy város, amely a Monacói Hercegség felett található, és a hegyekben található, csodálatos panorámával. Itt őrizték meg az egyik római trófeát, amelyhez a La Grande Corniche hegyi ösvényen vezet átjáró. A fényképek jól mutatják, hogy ez egy torony formájú diadalmas épület, amelyet a nagy Augustus császár tiszteletére emeltek.

A torony neve a latin tropea szóból származik, ami azt jelenti: trófea. Ezt a szerkezetet i.sz. 6-ban építették. Augustus császár 44 alpesi törzs felett aratott győzelme tiszteletére, akik ekkor portyáztak a római kommunikáción. A diadaltornyot meghódított rabszolgák építették, és sokan meghaltak az építkezés során. A torony eredeti formájában 50 méter magas volt, és nagyon messziről is látható volt, így mutatta be a Római Birodalom akkori erejét és hatalmát. A mi időnkben a torony 15 méterrel rövidült, de ez a szépségére mit sem változtatott.

{vágott}

Az Alpine Trophy kezdetétől Monaco panorámája lélegzetelállító. Dante lakott itt valamikor, házát emléktábláról lehet felismerni. A táblán az Isteni színjáték faragott sorai láthatók, amelyekben az alpesi trófeát említik. Ebben a Cote d'Azur-parti városban megtalálhatja a francia Provence igazi szépségét.

A régi utcák, macskaköves járdákkal és a homlokzatok virágdíszítésével megőrizték a régi Franciaország igazi ízét! A La Turbie-ban lévő ingatlanok iránt is nagy a kereslet. Egyrészt olcsóbb, mint Monacóban, másrészt Monaco könnyen elérhető. Lehetősége nyílik gyönyörködni a tengerre, a francia és olasz riviéra partjára, a Cap Ferrat-ra és a Cap Martin-ra, az Alpine Trophy-ra, a Monacói Hercegségre.